Borde

Et bord til enhver lejlighed

Borde skaber et indbydende og underholdende rum. Så giv dit værelse et nyt udtryk og fornemmelse ved at vælge et bord fra vores sortiment, der passer til dine behov.

Borde

Borde
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 530

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 530

Side

Tid til et nyt bord til dit hjem?

Så er du kommet til det rette sted. Hos os på SE Møbler kan du finde et væld af forskellige typer borde og lege med matchende designs for at skabe en rød tråd gennem hele din indretning. Vi tilbyder blandt andet:

I vores brede, veludviklede sortiment kan du finde spiseborde, der matcher sofabord, flotte og stilfulde sideborde, der kan bruges både som lampeborde ved siden af sofaen og også som sengeborde og natborde. I sortimentet finder du også aflastningsborde og sideboard i trendy design samt andre modeller i en mere tidløs stil – der fungerer lige så godt, når sæsonens tendenser er skiftet ud med andre. Læs gerne vores artikel om, hvordan du indretter med sofaer og sofabord i stuen.

Skal du for eksempel købe et nyt køkkenbord, er der et bredt udvalg at vælge imellem, og du finder store spiseborde med kunstig marmorplade. Hvis du leder efter et rundt spisebord, har vi også det her hos os. Her finder du både runde glasborde med hærdet glas og marmorborde i klassisk og tidløst design.

Mange af vores borde findes som en serie, hvor du kan matche hjemmets bor og få et rundt sofabord i samme design som stueborde, TV-borde, TV-bænke og sideborde. Det gør det også meget nemmere at skabe en unik og elegant stil i hjemmet, der føles gennemtænkt og godt planlagt.

 

Vælg et spisebord, der passer til dit hjem

Når det kommer til at vælge et nyt spisebord, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. Vil du måske have et rundt køkkenbord i køkkenet eller et stort bord, hvor mange middagsgæster kan være?

Hjemmets spiseplads er trods alt en central del af hjemmet, og det sted, hvor vi tilbringer meget tid. Det er derfor vigtigt, at alle sidder godt, og at alle kan være der uden at skulle skubbe sig sammen. Et rundt køkkenbord er både praktisk at have og får alle til at føle sig inkluderet, da ingen ender på kanten, og alle sidder samlet i en ring. Det er også meget trendy og giver en luksuriøs følelse med et rundt glasbord og et par smukke stole omkring spisebordet.

 

Rektangulært, ovalt, rundt eller lille?

Der er en stor jungle af spiseborde og køkkenborde både online og i butikkerne. Der findes bor i alle mulige former, størrelser og stilarter samt i mange forskellige materialer. Vælg mellem rektangulære spiseborde, store spiseborde, små borde, ovale køkkenborde og selvfølgelig runde spiseborde.

At samles omkring et flot køkkenbord og nyde et godt måltid eller spille et sjovt brætspil, drikke kaffe eller bare sidde og snakke, værdsættes af både store og små. Derfor er valget af køkkenbord eller spise bord ekstra vigtigt for, at det både skal være funktionelt og pænt.

 

Et flot sofabord bliver midtpunktet i din stue

Stuen er sjældent fuldendt, før der er et sofabord på plads. SE Møbler tilbyder sofaborde i mange forskellige størrelser og former. Vælg et, der passer ind eller skiller sig helt ud og har en helt anden stil end resten af indretningen - dette gør bordet til et iøjnefaldende samtaleemne.

Den mest populære design og stil for sofaborde gennem tiderne har været glasborde og marmorbord. Du finder sofaborde hos SE Møbler både online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at se og føle på alle vores bor i virkeligheden. Det gør beslutningen meget lettere og hjælper dig med at finde et sofabord, der passer til dig, uanset om du er på udkig efter ovale sofaborde, runde eller rektangulære borde, langstrakte sofaborde eller firkantede sofaborde.

 

Udforsk sortimentet for at finde din favorit TV-bænk

I et almindeligt hjem kan du ofte finde mange forskellige typer borde, både små borde og også en flot TV-bænk, der giver et stort løft til den ofte nødvendige, men kedelige detalje i hjemmet. Af den grund er det ekstra vigtigt at pifte det område op med en flot TV-bænk, gerne en TV-bænk med opbevaring eller skabe, hvor du kan skjule eventuelle rod af ledninger og andet, du ikke ønsker at have fremme.

Hvis du ikke har særlig mange ledninger eller ting, der skal gemmes væk, er en helt åben TV-bænk med en stilfuld glasplade et elegant valg. Eller hvad med en i marmor med en flot ramme?

 

En aflastningsbord gør hjemmet mere hyggeligt

I din stue har du måske plads til en flot aflastningsbord, også kaldet sideboard. Måske endda et sidebord, hvor du kan placere en flot bordlampe og stille det ved siden af din sofa? Kun fantasien og rummets størrelse sætter grænserne. Men du kan finde både små og store sideborde, der også kan bruges i dit soveværelse og fungere som flotte sengeborde.

Hvis du vil finde et flot aflastningsbord til at have i gangen eller soveværelset, har vi flere forskellige muligheder at vælge imellem. Her finder du aflastningsborde helt i spejlglas, der bliver en smagfuld detalje i hvert rum, og på grund af spejlet, der reflekterer både lys og omgivelser, føles rummet mere luftigt. Vi tilbyder også træ trippelborde.

 

Stel i rustfrit stål giver et flot touch til rummet

Stilfulde aflastningsborde med stel i rustfrit stål kan også tilføje et flot touch både til soveværelset og stuen. Prøv at indrette gangen med et flot spejl og en elegant bordlampe stående ved siden af. Opdag en masse forskellige typer borde hos SE Møbler med mange forskellige udførelser, både neutrale og mere iøjnefaldende. Vi har noget for enhver smag.

 

Hos SE Møbler finder du eksklusive borde og andre møbler

Har du spørgsmål om fragt, levering eller åbningstider? Læs gerne vores ofte stillede spørgsmål og svar. Vi tilbyder også hylder, entre møbler, vitrineskabe og skænke – alt for at give dig et komplet hjem, hvor du trives og glæder dig til at komme hjem til. 

Med SE Møbler får du:

  • høj kvalitet til lave priser
  • gratis fragt
  • eksklusivt design
  • bredt sortiment.