Lamper

Lys dit hjem op med stil

Din visuelle komfort starter her! Uanset hvilket rum du ønsker at oplyse i dit hjem, kontor eller endda udendørs, finder du det rigtige lys hos SE Möbler.

Lamper

Lamper
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 253

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 253

Side

Stort udvalg af lamper og belysning

Da belysning er så vigtig for os som mennesker, har SE Møbler lagt ekstra kærlighed i vores brede udvalg. Vi har taget hensyn til både stil og funktion og tilbyder:

 

Hos os finder du din nye favorit, uanset om du leder efter en flot læselampe, loftlampe, iøjnefaldende bordlampe eller en praktisk gulvlampe til at fylde et tomt hjørne i dit hjem. Læs gerne vores blogindlæg med 4 tips, inden du køber en loftlampe.

 

Den bedste kombination af moderne og klassisk design

Udforsk vores loftslamper i forskellige størrelser og alle mulige modeller - alt fra flotte loftsplader til hængende loftlamper, stilfulde loftspendler og smukke, klassiske krystal lysekroner. Du finder også mere moderne, flotte krystal lysekroner i vores sortiment. 

SE Møbler tilbyder også et velovervejet udvalg af bordlamper, sengebelysning og andre lamper med flot design, der sætter prikken over i'et på sengebordet. Modellerne giver et indbydende udseende til dit vindue og fungerer godt som læselampe på skrivebordet.

Hos SE Møbler finder du også bordlamper, der passer lige så godt i vinduet som på sengebordet eller på et flot sidebord ved sofaen. Har du spørgsmål om fragt, levering eller åbningstider? Læs gerne vores ofte stillede spørgsmål og svar. 

 

Loftlamper, krystal lysekroner og læselamper til gode priser

SE Møbler har masser af flotte køkkenlamper, der giver god belysning til både spisebord og køkkenø. Til spisebordet er en hængende lampe optimal, da den både bliver en flot detalje til det tomme rum over spisebordet og samtidig giver et veloplyst spisebord, hvor både måltider og samvær finder sted.

I gangen passer en flot loftsplade perfekt som entrébelysning, da den giver godt og klart lys uden at tage for meget plads. Men en hængende loftspendel er mindst lige så flot og fanger øjet, så snart du træder ind i gangen. Flotte og moderne gulvlamper i hjørnet kan også give en hyggelig atmosfære og bidrage med ekstra belysning.

I soveværelset kan en smuk krystal lysekrona hænges op for at skabe et luksuriøst hotelinspireret indtryk. Prøv også en flot loftspendel eller loftlampe, der giver et mere moderne udtryk til soveværelset. Glem ikke sengebordene og dit vindue, hvor en smuk vindueslampe eller bordlampe kan placeres og give godt lys om aftenen.

 

Smarte justerbare lamper til børneværelset

Til børneværelset og soveværelset passer en enkel, men legende loftspendel utroligt godt ind og giver blødt og behageligt lys til rummet, der skal være et sted for hvile og afslapning. Match gerne loftspendelen med en flot sengelampe, der er belyst med LED, dette er venligt mod både miljø et og pengepungen. Flertallet af lamperne har også justerbar højde, så lampen er uden for rækkevidde for de små, men stadig flot for rummets helhed.

Vi har også udvidet vores sortiment af belysning og fået en hel del flot facadebelysning med forskellige retninger for lyset. Der er få ting, der byder så indbydende velkommen som en smukt oplyst have eller indkørsel, og derefter træder ind ad hoveddøren til et varmt, oplyst og hyggeligt hjem. Udendørslamperne giver din have en helt anden karakter, så dit hjem altid ser indbydende ud takket være det oplyste miljø.

 

Vi har ganske enkelt en lampe til enhver lejlighed og ethvert rum, og vi hjælper dig mere end gerne med at finde den rette loftlampe, bordlampe eller hvad du end har brug for. Med SE Møbler får du:

  • høj kvalitet til lave priser
  • gratis fragt
  • eksklusivt design
  • bredt udvalg.

 

Velkommen til at kontakte os!