Vi er SE Möbler, vi skaber kunst

Møbler for os er mere end blot dele af indretning; det er en livsstil, en besættelse, en verden og et sprog af elegance og komfort. Vores møbler er vores bevis.

 

Vi er SE Möbler, vi skaber kunst

Møbler for os er mere end blot dele af indretning; det er en livsstil, en besættelse, en verden og et sprog af elegance og komfort. Vores møbler er vores bevis.

 

Om os

SE Möbler er en møbelvirksomhed lokaliseret i Sverige, som sigter mod at kunne operere globalt. Med troen på, at hjemmet er et sted med komfort og ro, tilbyder SE Möbler en unik og moderne møbeldesign, som uden tvivl kan forvandle et hus til et personligt fristed for kærlighed, inspiration og sjælepleje.

 

 

Vi har nu to showrooms, og vi åbner snart endnu et. Men uanset hvor du befinder dig i Sverige, kan du nemt få alt, hvad dit hjem har brug for, f.eks. sofaer, senge, stole, skamler og andre produkter, takket være vores leveringsservice.

 

Uanset om du leder efter en moderne stil med klassiske elementer, luksuriøse møbler af høj kvalitet til en venlig pris eller behagelige møbler med praktisk design, er SE Möbler din one-stop-shop, hvor du kan finde et utal af alternativer. Hos SE Möbler sørger vi for at levere innovative, nye modeller og designs hurtigere, end du nogensinde kunne forvente.

Kort sagt, SE Möbler står ved din side, bogstaveligt talt!

 

 

Vores historie

 

Passion og beslutsomhed er de tråde, vi bruger til at væve vores succesfulde historie, et sting ad gangen. Så mange udfordringer er kommet i vores vej gennem tiderne, men vi har altid troet på, at intet er umuligt undtagen det umulige i sig selv. Vi er snublet og faldet mange gange, men vi er kommet stærkere op hver gang, værdsat og lært af vores fejl og fortsætter med at lære hele tiden.

Vores historie begyndte i 2011. Det var det første skridt mod en drøm, der havde eksisteret i lang tid. Selvom det svenske marked stadig var uudforsket for os, begav vi os ud på vores rejse og gjorde den til en succes!

Det var ikke let, men det var det hele værd. Hver lille smule information, hvert tilbageskridt og hver præstation, vi oplevede undervejs, bidrog til at gøre SE Möbler til, hvad det er i dag.

I 2015 begyndte vores arbejde at bære frugt, og vi blev en af de 155 bedste nyopstartede virksomheder i Sverige.

 

I 2016 åbnede vi vores 6000 kvadratmeter store showroom i Ödeshög, hvor du er lovet at finde det, du søger.

I 2018 åbnede vi yderligere et showroom på 1850 kvadratmeter i Södertälje.

Og nu, fordi vi hos SE Möbler går op i alt, der hjælper dig med at skabe dit drømmehjem og stræber efter at være tæt på, åbner vi snart et nyt showroom på 3800 kvadratmeter i Helsingborg.

Med SE Möbler ser du forskellen!

I dag ser vi tilbage og er stolte over, hvor langt vi er kommet, og når vi kigger fremad, stræber vi altid efter at tilbyde møbler, der inspirerer dig.