Sofaer

Sofaer

Sofaer
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 387

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 387

Side

En sofa er hjertet i stuen

Det er i sofaen, I samles sammen med venner og familie for at slappe af, hygge og bare være. Der er heller ikke mange ting, der kan måle sig med at synke ned i sin sofa efter en lang dag og bare slappe af.

Vi tilbyder:

 

Det er yderst vigtigt, at din sofa passer til dig, din familie og dit hjem, og vores udvalg er enormt! Hos os kan du vælge mellem sofaer og andre siddepladser med forskellige designs, former og farver. Udforsk forskellige kombinationer, hvor mulighederne for at kombinere forskellige dele gør det lettere og sjovere at finde en sofa, der passer til dig.

 

Hos SE Möbler finder du et stort udvalg af forskellige sofaer

Udforsk vores udvalg af billige lædersofaer, stofsofaer, stofsofaer, behagelige sofagrupper og rummelige U-sofaer. Der er stor chance for, at du finder din nye favorit. 

Vi har også passende sofaer til de lidt mindre rum som f.eks. 4-personers, 3-personers og 2-personers sofaer samt komfortable, flotte lænestole, der nemt kan matches med din sofa og tilføje en ekstra siddeplads i stuen.

I vores sortiment finder du også den klassiske og tidløse Howardsofa samt buede sofaer, der giver din stue et elegant look.

Møbler med flere funktioner som f.eks. sovesofaer eller biosofaer eller hvilestole findes også i udvalget og giver dig hyggelige stunder foran en god film og en ekstra soveplads til overnattende gæster. En sovesofa er desuden et fremragende alternativ for dig, der har begrænset plads og vil bruge dit hjem på en så praktisk og funktionel måde som muligt. Sovesofaen vinder nemlig med længder, da den er både multifunktionel og fungerer som sofa om dagen og seng om natten. Den er også let at folde ud og behagelig at sidde og ligge i.

 

Hvilken sofa passer til dig?

Måske leder du efter en beige veloursofa eller en grå divansofa? Måske en praktisk sovesofa med flotte detaljer eller en rummelig lædersofa i hjørnet? Alt dette finder du hos SE Möbler.

Vi har et generøst udvalg og mange forskellige farver og materialer at vælge imellem, alt sammen for at du som kunde kan finde din drømmesofa hos os. Veloursofaer og lædersofaer er fremragende valg for dig, der har børn. Materialer som vel our og læder er nemlig nemme at rengøre og tørre af og holder i lang tid.

Måske trænger TV-stuen til en opdatering? Her kan en biosofa være en god mulighed som alternativ. Biosofaer er praktiske, komfortable og funktionelle og leveres ofte med smarte tilbehør for at øge komforten. Kopholder, udtrækkelig fodskammel eller nedklapning af ryglænet? Du vælger!

 

Hjørnesofa – en tidløs klassiker

Til den større familie anbefaler vi en rummelig hjørnesofa, der har plads til mange uden at fylde for meget, det er en tidløs model, der forbliver moderne og praktisk. En hjørnesofa, som navnet afslører, placeres bedst i rummets hjørne og giver dig mulighed for at udnytte pladsen maksimalt uden at skulle gå på kompromis mellem siddepladser og resten af rummets areal. Med en hjørnesofa kan du beholde begge dele!

Andre alternativer til de større familier er U-sofaen, en sofa, der normalt er en kombination af hjørnesofa og L-sofa, og kan have en divan på den ene eller den anden side, eller begge dele. En U-sofa giver dig mulighed for at kunne samle mange og også lægge fødderne op i sofaen og halvligge på en dejlig måde efter en lang dag.

 

Sofagruppen giver uendelige muligheder

Føler du, at en sofagruppe er det optimale valg for dig og dit hjem? Så kan vi med glæde fortælle dig, at vi har et væld af forskellige varianter!

Hos SE Möbler kan du frit kombinere og vælge mellem 3-personers, 2-personers og lænestole. Du vil finde alt fra iøjnefaldende konstruktioner til mere klassiske og tidløse sofaer.

 

Unikke detaljer og høj komfort

Sofagruppe i velour, lædersofaer, stofsofaer, Howardsofaer, lædersofa eller divansofa? Du finder også sofagrupper, hvor både 3-personers og 2-personers kan foldes ud til sovesofaer, utroligt praktisk, når der kommer gæster, der overnatter, eller når du har begrænset plads. Klassiske sofagrupper som Howard sofagruppe er altid en vinder, hvis du ønsker en tidløs sofagruppe, der skal holde i lang tid, både kvalitetsmæssigt og trendmæssigt.

I sortimentet findes også mere eksklusive varianter af veloursofaer og buede sofaer med unikke detaljer, hvor du kan beundre smukke syningsteknikker som quiltning - polstrede detaljer med dekorative knapper. Det er detaljerne sammen med den høje komfort, der gør vores sofaer så unikke og elskede. Hos SE Möbler brænder vi for detaljer og for at tage det enkle og gøre det til noget enestående og eksklusivt.

 

SE Möbler - billige sofaer med høj kvalitet

 

Som kunde kan du påvirke udseendet af din sofa, farve og materiale. På den måde kan vi med din hjælp skabe din drømmesofa! Har du spørgsmål om fragt, levering eller åbningstider? Læs gerne vores Ofte stillede spørgsmål og svar. 

 

Med SE Möbler får du også:

 

  • høj kvalitet til lave priser
  • gratis fragt
  • eksklusivt design
  • bredt udvalg.

 

Velkommen til at kontakte os!