Stole

Komfort starter og slutter her

Vi inviterer dig til at tage plads og opleve den komfort, du fortjener i hvert værelse. Rul gennem vores sortiment og vælg en til din stue, soveværelse eller bare for at fylde et tomt rum op.

Stole

Stole
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 93

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 93

Side

Stole - Så meget mere end bare noget at sidde på

En spisestol kan være mere end bare en praktisk del af din spisestue, den kan stikke ud og være en rigtig statement-detalje i indretningen. 

Derfor bør du købe spisestole, der er flotte fra alle vinkler. Kig på, hvordan ryglænet ser ud, og også hvordan det ser ud fra siden, det er trods alt det, vi ser på afstand. Dette er særligt vigtigt, hvis spisestuen kan ses fra flere forskellige vinkler og rum i hjemmet.

En køkkenstol er meget mere end bare en stol, det er en flot indretningsdetalje og er mange gange også helt afgørende for, hvor lang en måltid er. Sidder du godt, bliver du også gerne siddende ved bordet og samtaler i stedet for hurtigt at rydde af og gå til sofaen. 

En flot stol kan også bruges på flere steder end bare i køkkenet. Den kan blive en fin detalje på soveværelset, for eksempel kender vi alle til stolen, med stort S, der ofte fungerer som tøjopbevaring for mange. Hvis man ikke er den type, der smider tøj, der endnu ikke er klar til vask, på stolen, kan det være en utrolig flot detalje at placere i et hjørne, lægge et tæppe eller en plaid på og måske en dekorativ pude. 

Polstrede spisestole giver en højere siddekomfort, især polstrede stole med støtte til armene, disse stole er en drøm at have ved spisebordet og fører til mange lange siddende efter måltidet. 

 

Det at overveje, når du skal købe spisestole

Hvis du allerede har et spisebord og vil købe nye stole til det, skal du tage udgangspunkt i bordet og dets størrelse. Overvej, hvor mange stole og siddepladser du vil have omkring dit bord. Bordets ben spiller mange gange en afgørende rolle for, hvor mange spisestole der kan være plads til. Se på, hvordan benene på dit bord ser ud, om de vil være til hinder for at få en ekstra stol af den model, du har udset dig. 

En anden ting at have i tankerne er stolenes siddehøjde i forhold til dit bord, så du har masser af plads mellem bordpladen og dine lår, uden at du sidder ubehageligt. Du skal også kunne nå op til bordet og spise bekvemt på din nye spisestol.  

Hvis du for eksempel vælger en stol med armlæn, skal du kontrollere, om højden på dit bord stemmer overens med armlænshøjden, så stolen uden problemer kan skubbes ind under bordet, når de ikke er i brug. 

Hold også i tankerne, at en køkkenstol optager omkring 60x60 centimeter plads omkring dit bord, og sørg også for at efterlade mindst 30 centimeter bag stolen, så der er plads til at bevæge sig rundt. 

Der er få ting, der er mere dejlige end at sidde med en flok venner eller din familie omkring bordet og samtale over lange middage, hvis du er enig i det, er det særligt vigtigt med komfortable spisestole, der har høj siddekomfort. En polstret køkkenstol med en stoppet siddepude plejer at være det mest optimale for netop sådanne lejligheder. En polstret spisestol eller en stol i fløjl er langt mere bløde og behagelige at sidde på i længere tid. 

En flot spisestol kan løfte hele spisepladsen takket være sit udseende. I dag findes der masser af køkkenstole i forskellige udførelser, farver og designs. Det er en sand jungle for dem, der er usikre på, hvilken stol de skal vælge. 

Derfor er det en god idé at kigge i indretningsmagasiner, forskellige butikkers udvalg og sortiment, og finde ud af, hvilke krav der er. Hvilken model af køkkenstol leder du efter, hvilken farve vil du have på stolen, vil du måske have sorte køkkenstole, en grå spisestol, sort spis estol eller vil du have en beige spisestol? Hvilket materiale skal du vælge, måske fløjlsstole eller stole i stof? 

Som sagt, der er en hel del at vælge imellem. 

Vi hos SE Møbler udvider vores sortiment løbende og har køkkenstole, spisestole og stole til spisebordet i massevis, og du kan også, på vores polstrede stole, vælge både stof og farve, så det passer bedst muligt ind i dit hjem. 

Hos os finder du et stort udvalg af billige køkkenstole, spisestole og køkkenstole, stole der passer til mange forskellige stilarter, mix og match mellem moderne stole, farverige stole, der blandes med neutrale stole, flere forskellige materialer og udseender. At købe stole til køkkenet virker måske ikke som den mest spændende opgave, men med os hos SE Møbler bliver det sjovt at købe nye møbler og nye polstrede spisestole for at forny din hjemmeindretning. 

At købe en køkkenstol online har både sine fordele og ulemper.
At du ikke kan prøve den stol, du vælger ud, er en af ulemperne, og derfor er det godt at læse grundigt om de stole, du overvejer. 

SE Møbler findes både online og i butikken, hvor du kan prøve dine nye køkkenstole. Hvis muligheden for at besøge butikken ikke er der, har du altid 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan prøve dine nye stole, sikre dig, at de passer både dig, din familie og dit bord, og at de er behagelige at sidde på.