sofabord

sofabord
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 133

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 133

Side

Kunsten at vælge det rette sofabord

Overvejer du at købe et sofabord?
Et smukt sofabord kan gøre en stor forskel og løfte hele dit dagligstue.

Det er en møbel til din dagligstue, der ikke kun er praktisk, men også hjælper med at skabe karakter og et personligt touch i dit hjem. Men at vælge det rette er ikke altid let, da der er mange ting at tage hensyn til, inden du køber et nyt sofabord. Da vi i mange tilfælde tilbringer meget tid i dagligstuen, er det vigtigt at træffe det rigtige valg.

En sofagruppe eller en sofa er aldrig helt komplet uden et sofabord, og det er også en vigtig del af dagligstueindretningen, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed ligesom sofaen. 

Tendenserne inden for borde varierer ofte, men der er mange sikre valgmuligheder inden for netop et sofabord, og det er klassiske materialer og stilarter.

Der er også et væld af muligheder derude på grund af det store udvalg af sofaborde til dem, der søger det rette sofabord til dagligstuen. Der findes en masse sofaborde i forskellige stilarter - høje og lave, store og små, billige borde og dyre, forskellige materialer og tusindvis af forskellige design. 

At vælge et sofabord kan være en udfordring, hvis du ikke allerede ved, hvad du ønsker.

Du bør først og fremmest tænke på, hvordan du vil bruge dit bord, og hvordan det bedst passer ind i din dagligstue og endda bliver en del af den. 

Sofaborde kan både være smukke, praktiske og have mange funktioner; de kan bruges som dekoration og som en ekstra mulighed for opbevaring. I mange tilfælde bruges de også som støtte til trætte fødder efter en lang dag. 

Køb sofabord hos SE Møbler

Andre ting at tage hensyn til er at vælge form, højde og andre dimensioner, materiale og om du ønsker et sidebord eller sofabord. Et rundt sofabord er en almindelig variant, der også passer godt sammen med en lige sofa, da det vil give et blødere indtryk takket være det runde bord. Det er også ekstra praktisk at vælge mellem runde sofaborde, hvis du har børn, da risikoen for, at barnet støder ind i en skarp, hård kant, forsvinder. 

Det er dog ikke altid, at et rundt bord passer ind i dagligstuen; i så fald er det bedre at sigte efter et firkantet eller rektangulært bord. Hvis du f.eks. har en sofagruppe eller to sofaer over for hinanden, er et rektangulært sofabord et optimalt valg og vil se rigtig flot ud! 

Et firkantet bord kan også være et rigtig flot valg, hvis du har en lidt større dagligstue og en sofagruppe, da gruppen nemt kan placeres rundt om det firkantede bord og skaber en flot møbleringsgruppering.

Størrelsen, og især højden, er vigtig at tænke over. Tjek hvor høj din lænestol eller sofa er, før du vælger et nyt sofabord, så bordet ikke bliver alt for højt eller lavt. Lave sofaborde giver dog et mere elegant og smukt indtryk, men er ikke særlig praktiske, hvis du f.eks. vil spise foran fjernsynet. Et godt tip er at købe et sofabord, der er cirka lige så højt som siddehøjden på sofaen. 

Du skal også huske, at dit sofabord ikke skal fylde hele den tomme plads foran sofaen, da det til sidst vil føles alt for trangt og uhåndterligt. Undgå derfor for store borde; det vil føles som at spille Tetris med dine møbler, og alt behøver ikke at gå kant i kant. Kig i stedet efter et lidt mindre bord. Dit bord bør normalt være 1/2 til 2/3 af din sofas samlede bredde. 

 

Marmorbord, glasbord og træbord – hvilket passer bedst?

Hvilket materiale skal du vælge? Det er helt op til dig og dine daglige behov samt din stil. 

Der er en jungle af forskellige materialevalg i dag, og der er både mere og mindre praktiske materialer at vælge imellem. Her skal du vide, hvad du vil bruge bordet til, og hvor meget. 

Noget, der ser utrolig flot ud, er glasborde; lette at rengøre og flotte, selvom du måske skal arbejde lidt for at holde glasset skinnende rent, er et sofabord i glas det værd. Det er også utrolig nemt at indrette med, hvilket er en enorm fordel, og gennemsigtigheden i glasset giver en let fornemmelse. 

På grund af de ofte stilrene modeller føles det heller ikke klodset eller som om det optager for meget plads i rummet. Det blander sig enkelt og elegant ind i indretningen uden at blive usynligt. Et klassisk glasbord er et tidløst valg og vil altid se smukt ud. 

Marmorbord er også et godt valg, men følsomt over for væsker. Så hvis der serveres meget mad og drikke på sofabordet, bør du måske overveje et andet materiale. Både marmorbord og kunstig marmor er dog robuste materialer og giver dig et langvarigt sofabord, der holder sig smukt i lang tid. Og så har vi det mest anvendte materiale gennem tiderne, træ. 

Et træbord eller et sofabord i træ er holdbart og bidrager også med et harmonisk indtryk i dagligstuen. 

Køb sofabord hos SE Møbler

Hos os finder du et bredt udvalg og masser af sofaborde i forskellige farver, former, materialer og designs. 

I sortimentet finder du alt fra rektangulære sofaborde i forskellige højder til runde borde med trendy glasplader og smukke stel. Der er borde med glasplader, plader i kunstig marmor med smukke farver, keramikplader og meget mere. 

Vi hjælper dig med at træffe det lette valg af sofabord. Det rette bord giver en følelse af, at rummet er komplet, og bidrager til en behagelig atmosfære i hjemmet, hvilket er utrolig vigtigt. Dit hjem skal være din oase, det sted, hvor du kan være dig selv og slappe af efter lange dage. 

Kig rundt og find dit nye sofabord hos os i dag!