Hjørnesofaer

Hjørnesofaer
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 31

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 31

Side

En hjørnesofa passer til alle rumstørrelser

En hjørnesofa giver dig mulighed for at udnytte rummets kvadratmeter fuldt ud, da sofaen ofte placeres i et hjørne. Det er en klassisk familie-sofa, der har plads til mange uden at optage alt for meget plads.

Hvis du har en større stue, kan du med fordel placere sofaen et sted i midten af rummet og bruge den som rumafskærmning samt opdele TV-hjørnet.

Mange hjørnesofaer har også en komfortabel chaiselong, der giver ekstra siddepladser og mulighed for at ligge halvvejs behageligt i sofaen uden at skabe trængsel.

Der findes mange forskellige varianter af hjørnesofaer, der er dem, hvis sider er lige lange, og dem der har den ene side længere end den anden, disse kaldes L-sofaer, og betyder for eksempel at højresiden er længere end venstresiden.

 Hos SE Møbler har du mulighed for at påvirke udseendet af din sofa, skifte stof og farve for at den passer så godt som muligt ind i dit hjem. Her finder du rummelige lædersofaer, flotte skindsofaer, hjørnesofaer i stof, hjørnesofaer i læder og store trendy veloursofaer i forskellige farver.

Hjørnesofaen er en klassiker, der har eksisteret i generationer, du finder den hos ældre og du finder den hos yngre. Det er en praktisk og funktionel møbel, der kan varieres i det uendelige og er lige værdsat af store som små. På grund af dens form ligger fokus på rummelighed og komfort, og du kan også udnytte rummets størrelse maksimalt, da sofaen normalt placeres i et hjørne. 

Køb din hjørnesofa online eller i butik

Sofaen er en af de aller vigtigste dele, når det kommer til indretning, derfor har vi hos SE Møbler sørget for at vores sortiment spænder vidt og bredt, så du, der kommer her, har masser af muligheder for at finde og vælge netop din hjørnesofa, der passer både til dig, din familie og din stue. Komforten er høj, og designene varierer mellem moderne og klassiske, unikke og iøjnefaldende med både praktiske og flotte detaljer.

Det er trods alt i sofaen, at familie og venner samles for at socialisere, slappe af og bare slappe af efter en lang dag. Der er en flot hjørnesofa det perfekte valg. Der er plads til hele familien!