Gulvlamper

Gulvlamper
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 32

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 32

Side

Lys op i tilværelsen derhjemme og skab hyggelig stemning med vores gulvlamper.

Hos SE Møbler finder du gulvlamper til enhver smag og behov - uanset om du har brug for kraftigt lys til at studere, eller hvis du blot ønsker en afslappende atmosfære. Hos os får du:

  • høj kvalitet til lave priser
  • gratis fragt
  • eksklusivt design
  • bredt udvalg.

 

Industrielt look, sort eller gulvlampe med høj fod?

Udforsk vores store udvalg og klik din favorit hjem. Vi tilbyder sorte gulvlamper og stilfulde, moderne gulvlamper i messing. Du kan også finde gulvlamper i guld med transparente glaskupler, der løfter dit hjem. Derudover har vi industrielle gulvlamper i sort stål og lidt mere eksklusive fjederlamper på høje stande. 

Overvejer du noget i udvalget? Læs gerne vores ofte stillede spørgsmål og svar og tøv ikke med at kontakte os for rådgivning, vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette indretning til dit unikke hjem.

 

En flot gulvlampe er et godt supplement til din almenbelysning

Gulvlampen er den ultimative ledsager til almenbelysningen i dit hjem. Loftlampen lyser rummet på en fremragende måde, men nogle gange ønsker vi en hyggeligere belysning i rummet. Med en gulvlampe får du ikke kun en stemningsfuld atmosfære, du kan også nyde godt af behageligt lys i dele af rummet, som en loftlampe ikke når.

Mix og match din gulvlampe med andre lamper og prøv dig frem for at se, hvordan de forskellige lamper påvirker atmosfæren og lyset i rummet.

 

Hvilken gulvlampe skal jeg vælge?

Det afhænger af, hvilken funktion du vil have lampen til at opfylde. Vil du have den som læselampe eller punktbelysning? I så fald kan det være en god idé at vælge en model med en arm, som du kan justere. En gulvlampe, der primært skal lyse hele rummet op, kan gerne placeres i et hjørne. Lyset reflekteres derefter mod væggene og gulvet, hvilket skaber rumfornemmelse. Gulvlamper er også nemme at flytte rundt på, hvilket er praktisk, når du vil indrette et rum.

At indrette med en gulvlampe giver mange muligheder; den kan være midtpunktet i rummet eller blot fungere som en diskret funktion i indretningen. Uanset om du ønsker almenbelysning, en god læselampe eller hyggelig stemning derhjemme, tilbyder vi gulvlamper til enhver lejlighed.

 

Velkommen til at bestille unik og moderne indretning

Bestil din nye gulvlampe online hos SE Møbler. Siden 2011 har vi tilbudt unik og moderne indretning med troen på, at komforten og roen findes i hjemmet. Hos os finder du også krystal lysekroner, bordslamper, loftlamper og udendørsbelysning. Vi tilbyder 30 dages åbent køb og gratis fragt. Velkommen!