Sengerammer

Sengerammer
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 54

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 54

Side

Forøg dit soveværelse med en sengeramme

Når du vælger en sengeramme, får du ikke kun en stilfuld sengestel, men også en stabil seng, der giver høj komfort og søvnkvalitet, når den kombineres med en god og behagelig madras.

En sengeramme passer til dig, der leder efter en stabil og robust seng til en god pris, som samtidig giver dig høj sovekomfort og god søvnkvalitet.

At finde den rigtige seng for dig er afgørende for at få en nats søvn af høj kvalitet og hjælpe dig med at komme dig efter dagens strabadser. Hvis du ikke sover godt, kan det påvirke din hverdag negativt og endda føre til sygdom.

En god seng er ikke noget, du sover på, men noget, du sover i. Hvis din krop ikke synker ned i sengen, får den ikke den nødvendige støtte.

Hvad du har brug for for at få den bedste søvn er dog individuelt og varierer fra person til person, men det absolut vigtigste er at undlade at gå på kompromis med valget af seng, da vi trods alt tilbringer omkring 26 år af vores liv med at sove.

En af grundreglerne er også, at din seng og din madras, det vil sige den overflade, du sover på, bør være mindst 10 centimeter længere end dig.

En stor fordel med netop en sengeramme er, at du frit kan vælge mellem madrasser og få en, der passer til dig og en, der passer til din partner, eller til begge sammen. Din vægt og højde spiller en stor rolle for, hvordan du vil sove fremover.

Der er forskellige fastheder at vælge imellem, og dette bør du tage i betragtning, når du køber en sengeramme. Din sovestilling er også utrolig vigtig for valget af seng og madras. Både madrassens og sengerammens fjedring skal støtte din krop på de rigtige steder, uanset om du sover på ryggen, siden eller maven.

 

Find den rigtige sengeramme for dig

Når det kommer til at købe en ny sengeramme, er det vigtigt at prøve den seng, du ønsker, inden du køber den.
For at få den bedste fornemmelse, når du vælger en ny sengestel og en ny madras, skal du tage eventuelle overtøj og dine sko af og lægge dig i samme sovestilling, som hvis du lå derhjemme i dit soveværelse. Stress ikke, når du skal købe seng, men lad det tage den tid, det tager. Rigtig komfort og den rette seng er utroligt vigtig på alle måder, da du trods alt skal kunne have din nye seng i flere år fremover.

Når du prøver en ny madras, skal du prøve disse positioner:

Ligge på ryggen: Madrassen under dig skal følge din ryg og dens kurve. Mærk, at du får god støtte under lænden. Hvis der er et hul mellem din ryg og madrassen, er den for fast, og så bør du finde en blødere madras, der kan supplere din sengeramme på den bedste måde.

Læg dig på siden: Her skal din talje få god støtte, så rygsøjlen holdes vandret. Mærk også, at din skulder og hofte synker ordentligt ned i madrassen.

Prøv også at vende dig fra side til side - går det let og uden problemer? Så har du fundet den rette! Bliver det derimod svært og lidt tungt, er den madras, du ligger på, alt for blød. Sigt efter en fastere madras i stedet.

En sengeramme er en let og mere kompakt seng, der fås i flere forskellige størrelser og med praktiske funktioner. Her kan du vælge mellem dobbeltsenge, herunder king size-senge, queen size-senge og senge på 180 cm i bredde, enkeltsenge, der inkluderer senge på 120 og også 90-senge, som er perfekte som børnesenge.

Her på SE Möbler finder du flotte sengerammer til en god pris og med et design, der er imponerende. Du finder flere forskellige modeller med iøjnefaldende senggavle og rummeligt design. Ønsker du en sort sengeramme, er det bestemt også muligt at få, og leder du måske efter en beige sengeramme, har vi også det.

Din nye seng findes hos os, og mulighederne er uendelige hos SE Möbler, hvor du kan vælge mellem mange forskellige farver og materialer. Vi har sengerammer i velour og sengestel i stof, så det er bare op til dig at vælge den sengeramme, du kan lide, og gå videre til det sjove, som at vælge din favoritfarve.

 

Vælg en sengeramme med opbevaring

Her kan du spare plads med en sengeramme med opbevaring!

I et børneværelse eller et værelse med begrænsede opbevaringsmuligheder eller plads er dette et perfekt valg for både at få en stilfuld seng og så meget skjult opbevaringsplads som muligt.

SE Möbler har mange forskellige senge med indbygget opbevaring under madrassen, hvor du kan opbevare alt fra aflagte legetøj i børneværelset til sengetøj, vintertøj og alt, hvad du kan tænke på, som du ikke vil have stående fremme. Denne type børneseng med opbevaring er virkelig god, så dit barn både kan lege uden at have alt for meget liggende fremme på værelset, og samtidig få en god nats søvn, når legen er slut for dagen.

En seng med opbevaring er også et perfekt valg til dit gæsteværelse, hvor du både har opbevaring til ting, du ikke ønsker at have liggende fremme, samt en gæsteseng til dine overnattende gæster.