Loftlampe

Loftlampe
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 137

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 137

Side

Lad en ny loftlampe lyse op i din hverdag derhjemme

Hos SE Møbler finder du et stort udvalg af loftlamper til dit hjem. Blad igennem klassiske, stilrene loftlamper og plafonder, der kombineres med mere iøjnefaldende krystal lysekroner og loftspendler med mange arme og lyskilder. Vi har simpelthen noget for enhver smag. 

Med SE Møbler får du:

  • høj kvalitet til lave priser
  • gratis fragt
  • eksklusivt design
  • bredt udvalg.

 

Vælg mellem stuelamper, ganglamper, køkkenlamper og sovelamper

Uanset om du er på jagt efter en klassisk loftlampe til køkkenet eller en hængende krystal lysekrona til stuen, vil du med garanti finde en ny favorit hos os. En loftlampe over spisepladsen eller stuebordet er ikke kun praktisk, den binder også indretningen sammen på en smuk måde. Her er loftsbelysning, der passer til mange forskellige stilarter. Gå ikke glip af vores artikel med 4 tips, inden du køber en loftlampe.

 

Vi giver LED-pærer med, når du køber en loftlampe

Vidste du, at vi hos SE Møbler giver de første LED-lys med, når du køber loftlamper hos os? Uanset hvilken loftlampe det er, følger der en pakke energibesparende LED-pærer med i lampens emballage.

 

Moderne eller klassisk design?

Loftlampen er afgørende for, hvordan rummet opfattes, og den udgør grundlaget for belysningen i dit hjem. Når du skal købe en ny loftlampe, skal du overveje, hvilken stil du ønsker. Ønsker du en følelse af luksus i soveværelset, spisestuen eller køkkenet, kan en smuk lysekrone være et alternativ. En loftlampe i sort metal eller kobber med hængende pærer kan derimod bidrage til en moderne og industriel følelse. 

Hvis du derimod ønsker en moderne og sofistikeret atmosfære i hjemmet, er en sporsskinne i krom, hvid eller sort farve et fremragende valg. Tøv ikke med at kontakte os for rådgivning, vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige lamper til dit unikke hjem.

 

Hvordan installerer man en lampe i loftet?

Fast elinstallation skal udføres af en elektriker. Afhængigt af hvilken type loft og lampe du har, kan du måske være nødt til at forudbore et hul, selvom lampen er let. Husk at bruge en skrue og en rawlplugs for at fastgøre beslaget. 

  1. Sluk for strømmen ved hjælp af boligens hovedafbryder
  2. Fastgør monteringsbeslaget i loftet. Kontroller, om der allerede er et borehul i loftet, eller om du let kan føre strøm til lampen. 
  3. Tilslut ledningerne fra stikkontakten til lampen efter farvekoden. 
  4. Indsæt lyskilden, så den sidder stabilt
  5. Skru eventuelt lampeskærmen på, tænd strømmen igen og isæt lampens stik.

 

Hos SE Møbler finder du din nye loftsbelysning

Vi er overbeviste om, at du vil finde en loftlampe, der passer til din smag. Alle vores lamper er af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, hvilket gør dem meget prisværdige. Betragt din kommende loftlampe som en investering i dig selv og dit hjem, hvor du altid kan slappe af efter en lang dag.

Vi tilbyder også bordlamper, gulvlamper og udendørsbelysning. Har du spørgsmål om din bestilling? Læs gerne vores ofte stillede spørgsmål og svar.