Barstole

Barstole
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

10 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

10 varer

Sæt stilen med flotte barstole

At forkæle dit køkken med et par flot designede barstole er noget, mange gør i dag. Det kan være ved en bardisk, der står i et hjørne af køkkenet, eller ved at anskaffe barstole til køkkenøen, der med tiden er blevet en utrolig populær tilføjelse til køkkenet. 

På en behagelig barstol kan børnene sidde, mens forældrene laver mad. En hurtig og nem morgenmad kan nydes ved køkkenøen, uden at man behøver at sprede opvasken og de eventuelle smuler, der følger med en morgenmad eller andet måltid. 

Ved køkkenøen kan man også sidde på hver sin stol og hygge sig, når gæster er på besøg, samtidig med at du forbereder aftenens måltid eller lækre lækkerier til kaffen. Alle kan nemt samles på ét sted. 

Barstole og borde er noget, man normalt ser i et køkken eller en spisestue. Desuden er det en spisegruppe, der i mange tilfælde optager meget lidt plads, og derfor passer en bardisk og høje stole perfekt til et lille køkken. 

Hos SE Møbler kan du vælge mellem flere forskellige modeller af flotte barstole i forskellige prisklasser. Du finder billige barstole af høj kvalitet og også de lidt mere eksklusive stole samt barstol udsalg.

Med hjælp fra stilfulde, høje barstole kan et rum også føles større og mere luftigt, hvilket normalt værdsættes i mindre husholdninger. 

Der er et utroligt bredt udvalg af barstole, og at finde dem, der passer bedst ind i hjemmet og samtidig matcher ens stil og smag, kan nogle gange være lidt tidskrævende. Derfor har du hos SE Møbler både mulighed for at påvirke både design og farve på dine nye stole. 

Måske finder du et design af en flot barstol, men ikke i den farve, du ønsker. Så har du alle muligheder for at vælge den farve, du ønsker, og få den på din nye stol. Måske ønsker du en barstol i beige velour eller en barstol i messing i stedet for med sølvben? Det er helt muligt hos SE Møbler. 

Hos os kan du vælge mellem flere forskellige stilarter samt mellem faste stole og højdejusterbare barstole og barpavilloner. Vi hjælper dig mere end gerne med at skabe en barstol, der passer så godt ind i dit hjem som muligt.

 

Barstolen - Ikke kun til køkkenet

Lad fantasien flyde med hjælp fra din høje stol og tør være anderledes. 
Disse stole bør ikke kun begrænses til køkkenet, men kan også blive en virkelig flot indretningsdetalje f.eks. i soveværelset, i et hjørne sammen med et let og blødt tæppe eller en dekorativ pude på sædet. 

Hvis du desuden har valgt en hvid barstol i velour med et elegant udseende, en flot stel i f.eks. guld, så er der ikke behov for dekorative ting på den stol. Den står for sig selv med både praktik og elegance! Stolen er en dekoration i sig selv. 

Hvordan vil du have, at den skal se ud? Hvad skal den have af funktioner?
Vil du have en højdejusterbar barstol, en høj drejestol eller en barstol, hvor højden ikke kan justeres? 

Når du køber barstole, bør du have dine ønskede mål i tankerne til dit kommende køb. For at få den bedst mulige siddeergonomi bør din stol have passende mål både til dig og til det bord eller den køkkenø, du vil placere dine nye barstole ved. 

Det anbefales at have ca. 27-30 centimeters afstand mellem stolenes sæde og bordet for at undgå smerter i skuldre og nakke. Din stol bør også have en fodstøtte, hvor du kan hvile dine fødder, da du ikke vil kunne nå jorden. Uden fodstøtte vil du sandsynligvis ikke kunne sidde lige så behageligt, og det vil også være lidt sværere at ændre position på stolen uden at skulle rejse dig op. 

Hvordan du tænker dig at bruge stolen, er afgørende for at vælge de rette barstole og deres egenskaber. 

Hvis du primært tænker at bruge den som en indretningsdetalje, har du frie hænder til at vælge præcis den, du vil, uden at skulle tænke på komfort og lignende. 

Hvis stolen derimod skal bruges hyppigt under måltider, bør du vælge en høj barstol med ryglæn, da komforten i disse er markant højere, især hvis det også er en barstol med polstret sæde. 

Glem heller ikke fodstøtten eller støttepinden. Den lille detalje er utroligt vigtig for at opretholde høj komfort og kunne tilbringe lange perioder i din stol under et godt måltid eller en interessant samtale med en ven. 

Tag et kig hos SE Møbler, hvis brede sortiment og udvalg af barstole i forskellige materialer og i flere forskellige designs garanteret giver dig både inspiration og et nyt behov, du ikke vidste, du havde - en samling elegante barstole til køkkenøen derhjemme eller til hjemmebaren. Du finder flere forskellige modeller i velour, stof og med flotte designs og iøjnefaldende detaljer.