Udendørs belysning

Udendørs belysning
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

2 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

2 varer

Vi tilbyder flot facadeslysning, der skaber en smuk og tryg udendørs atmosfære

Udforsk vores udvalg af facadelamper, der er nemme at montere på husets ydervægge. Det skaber en indbydende stemning, når mørket falder på, og kan også virke afskrækkende over for indbrudstyve. Hos SE Møbler får du:

  • høj kvalitet til lave priser
  • gratis fragt
  • bredt udvalg
  • eksklusivt design.

 

Oplys dit hjem med facadeslysning og væglamper

Vinterhalvårets mørke dage gør udendørs belysning særligt velegnet her i Sverige. Vores udendørs belysning har LED-pærer med lavt energiforbrug og behageligt lys. Desuden i flot og moderne design. Væglamperne til udendørs brug fås i flere former og med forskellige typer retningsbestemt lys. Prøv at lege med både opadrettet og nedadrettet lys samt sidelys. Sort, hvid eller med gyldne detaljer? Vi har noget for enhver smag. 

 

Hvordan vælger jeg den rette udendørs belysning?

Når du skal vælge udendørs belysning, er det vigtigt, at lampen æstetisk passer til din bolig og samtidig er praktisk. Har du en stor gård og ønsker flere lyskilder? Eller er det tilstrækkeligt med blot en væglampe ved indgangen? 

Har du en smal facade, er det hensigtsmæssigt at bruge en lampe med smalt lysbillede. Hvis det derimod er en bred overflade, du ønsker at belyse, kan du bruge alle typer lysbilleder, afhængigt af den ønskede effekt. Uanset hvordan lysbilledet ser ud, kan lyskarakteren være enten distinkt eller diffus, symmetrisk eller asymmetrisk. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning hvis du overvejer, hvilken type facadelampe du vil have. 

 

Hvad skal jeg huske, når jeg monterer lampen på facaden?

At vælge facadeslysning kan være lidt mere kompliceret end at vælge en lampe indendørs, da du sandsynligvis skal bore huller i facaden. Hvis du er usikker på, hvor du ønsker, at facadelampen skal placeres, kan du bruge en lommelygte og placere den, hvor du har tænkt dig at placere din udendørs belysning. Så kan du let se, om det er et godt sted at montere lampen, eller om du skal prøve et andet sted. Husk, at faste elektriske installationer kun må udføres af autoriserede elektrikere.

 

Diskrete eller iøjnefaldende facadelamper?

Hos SE Møbler finder du garanteret nye favoritter, når du søger belysning. Siden 2011 har vi tilbudt unik og moderne indretning med troen på, at komforten og roen findes i hjemmet. Hos os finder du også krystal lysekroner, bordslamper, loftlamper og gulvlamper. Vi tilbyder 30 dages åbent køb og gratis fragt. Velkommen!