Spiseborde

Spiseborde
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 124

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 124

Side

Spiseborde, der skaber varm og hyggelig stemning

Et spisebord er et bord, der primært bruges til at indtage måltider. Det placeres normalt i køkkenet, spisestuen, udestuen og andre spiseområder. Spiseborde har en vigtig funktion i hjemmet, da meget af den sociale samvær og tid til samvær med både familie og venner finder sted her. I samles omkring et spisebord, hvor I hygger jer, spiller spil og nyder gode middage. Det er ganske enkelt et naturligt sted at samles både for store og små.

Nu om dage findes der en hel verden af moderne spiseborde i forskellige designs at vælge imellem. Du finder også et væld af forskellige størrelser. Der er også flere forskellige former, og du kan nemt finde og vælge mellem runde spiseborde, rektangulære spiseborde, ovale spiseborde og endda firkantede spiseborde, alt sammen så du kan finde en spisemøbel eller køkkenmøbel, der passer bedst til din spiseplads

 

Spiseborde er kernen i indretningen af spiseområdet

Som sagt er spisebordet hjertet i køkkenet og spiseområdet. At forny hjemmet er altid sjovt og spændende. Måske har du et sæt køkkenstole, du ikke ønsker at skille dig af med, men kun forny indretningen ved at skifte dit bord ud med et helt nyt spisebord. Det er både miljøvenligt og en måde at spare penge på. Hvad skal dit næste bord have af form? Skal det være stort eller lille? For at gøre dit valg af spisebord nemmere, har vi samlet otte punkter nedenfor, som du bør overveje, inden du køber et spisebord online:

  1. Vi ved alle, at der er et utroligt udvalg derude, både online og i fysiske butikker. For at gøre dit køb mere effektivt, bør du have klare planer for, hvordan du vil have din spiseplads indretning til at se ud, og hvilken type køkkenbord du leder efter. Tænk på bordets materiale, form, farve og størrelse.

  2. Hvor mange siddepladser skal dit bord have? Vil du have et stort spisebord eller et lille? Der er mange beslutninger, du skal træffe, inden du foretager et køb. Se på rummets layout og find spiseplads inspiration online.

  3. Når du har styr på de tidligere punkter, kan du begynde at kigge rundt hos forskellige forhandlere og forhåbentlig finde det helt rigtige køkkenbord, der kan give dig mange hyggelige middage og skønne stunder med familie og venner.

  4. Et rundt køkkenbord er et populært valg for mange, og der er mange gode grunde til det. Et rundt køkkenbord skaber en god stemning og en optimal atmosfære, samtidig med at det giver plads til samtaler og samvær.

  5. Det runde køkkenbord betyder også, at ingen sidder ved kanten, da det er en inkluderende møbel, hvor I samles i en cirkel og kan nyde gode samtaler over et dejligt måltid eller en hyggelig kaffestund.

  6. Et rundt bord passer godt ind i de fleste rum og bidrager også til et blødere indtryk, der skaber kontraster. Et køkken har ofte mange skarpe kanter og kan føles firkantet, så runde borde er en perfekt tilføjelse. Her passer også et rundt tæppe under bordet godt ind.

  7. Et firkantet eller kvadratisk køkkenbord er et godt valg, hvis du har begrænset plads, da det normalt er et lille bord, der ikke optager for meget plads i dit køkken eller spisestue, og typisk rummer op til fire personer. Sådan et bord er et hyggeligt valg og giver en intim stemning.

  8. Et rektangulært bord er et perfekt valg, hvis du kan lide lange middage og samvær med mange gæster. Det kræver dog mere plads, og den mest almindelige størrelse er normalt omkring 180 centimeter lang, hvilket betyder, at du skal sørge for, at det ikke bliver for trangt omkring bordet.

Har du brug for mere hjælp til at indrette dit spisebord og spiseområde? Så bør du læse vores blog om, hvordan du indretter din spiseplads som en ekspert. Her finder du tips og råd til at indrette din spiseplads med et spisebord!

 

Vælg det rigtige materiale til spisebordet for en hyggelig fornemmelse

Der er en del materialer at vælge imellem, når det kommer til spisemøbler og spisegruppe. Der er flere materialer, der udgør forskellige former og farver. Du finder marmorbord, glasborde, borde i træ og kan finde dem i alle regnbuens farver. Her handler det om at finde et køkkenbord, der passer til dit hjem.

Dine daglige behov bestemmer dog i høj grad valget af materiale. Hvis du f.eks. har børn, kan det være mere praktisk at have et bord, der er nemt at tørre af, i stedet for et glasbord.

Et marmor spisebord er et populært valg, der tilføjer en luksuriøs fornemmelse til din indretning. Marmor er dog et følsomt materiale med hensyn til pletter og er måske ikke det mest optimale for familier med børn. Der er dog masser af borde i kunstig marmor, der er langt mere holdbare og langt mindre følsomme. Hvis du absolut ønsker et marmorbord, anbefaler vi at se efter et i kunstig marmor. 

Glasborde er også et meget populært valg og kræver lidt mere pleje end et almindeligt bord i f.eks. laminat, massivt træ eller MDF, da der nemt kan komme fingeraftryk på overfladen. Det, der opvejer rengøringen, er den luksuriøse og stilfulde fornemmelse, som et glasbord giver, det er altid moderne og går aldrig af mode.

Velkommen til SE Møbler for at finde netop dit smukke spisebord.