Spisebord

Spisebord
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 137

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 137

Side

Hjemmets og køkkenets hjerte – dit spisebord

Spisebordet har en meget vigtig funktion i hjemmet, da der foregår meget af den sociale samvær og tid til samvær med både familie og venner der. I samles omkring et spisebord og hygger jer, spiller spil og nyder gode middage. Det er simpelthen et naturligt sted at samles for både store og små.

Nu om dage findes der en hel jungle af moderne spiseborde i forskellige designs at vælge imellem. Du finder også mange forskellige størrelser på dem. Der findes forskellige former, og du kan nemt finde og vælge mellem runde køkkenborde, rektangulære spiseborde, ovale spiseborde og endda firkantede køkkenborde - alt sammen for at du kan finde en spisemøbel eller køkkenmøbel, der passer bedst til dig.

Selvom spisebordet er hjertet i køkkenet, er der ikke alle, der har plads til et stort og pragtfuldt spisebord, hverken i køkkenet eller i stuen eller spisestuen. Der er dog heldigvis mange forskellige valgmuligheder for kompakte køkkenborde i mindre størrelser, der passer til mindre rum eller plads.

 

Skal du købe et nyt spisebord?

At forny hjemmet er altid sjovt og spændende. Måske har du nogle stole, du ikke ønsker at skille dig af med, men bare vil forny lidt ved at skifte dit bord ud med et helt nyt, i en stil der passer dig bedre end det gamle. I så fald har du meget at tænke og se på.

Vi ved alle sammen, at der er et utroligt sortiment derude, både online og i fysiske butikker. For at effektivisere dit køb bør du alligevel have klare planer for, hvordan du ønsker, din spiseplads skal se ud, hvad du leder efter i et spisebord, både når det kommer til materiale, form og størrelse.

Hvor mange siddepladser skal dit bord have? Vil du have et stort spisebord eller et lille? Der er mange ting, du skal beslutte dig for, inden du foretager et køb.

Når du har styr på det, kan du begynde at kigge rundt hos forskellige forhandlere og forhåbentlig finde dit drømme køkkenbord, der kan give dig mange hyggelige middage og skønne stunder med familie og venner.

Et rundt køkkenbord er et populært valg for mange, og der er mange gode grunde til det. Et rundt spisebord skaber en god stemning og en optimal atmosfære, og det giver også plads til både samtale og samvær.

Det runde spisebord, på grund af dets runde form, betyder, at ingen sidder ved kanten, og det er en inkluderende møbel, hvor I samles i en ring og nyder skønne samtaler over en god måltid eller en hyggelig kaffepause. Et rundt bord passer perfekt og bidrager også til et blødere udtryk og skaber kontrast - et køkken har ofte mange skarpe kanter og kan føles firkantet, så runde borde er en perfekt tilføjelse.

Et firkantet spisebord eller et kvadratisk spisebord er et godt valg, hvis du bor trangt. Det er normalt et lille bord, der ikke optager for meget plads i dit køkken eller spisestue og typisk rummer op til fire personer. Sådan et bord er et hyggeligt valg og giver en intim følelse og nærhed til dem, du samvær med.

Et rektangulært bord er et perfekt valg, hvis du kan lide lange middage og samvær med mange gæster. Det kræver dog mere plads, og den mest almindelige størrelse er normalt omkring 180 centimeter langt, så du skal sørge for, at det ikke bliver for trangt omkring bordet.

 Har du brug for hjælp til at indrette dit spisebord?

Læs gerne vores blog om hvordan du indretter din spiseplads som en ekspert.

Vælg det rigtige materiale til dit spisebord

Der findes en del materialer at vælge imellem, når det kommer til spisemøbler. Både forskellige materialer og farver. Du finder marmorbord, glasborde, træborde og kan finde dem i alle regnbuens farver. Her handler det om at finde et bord, der passer dig bedst.

Dine daglige behov afgør dog for det meste valget af materiale. Hvis du f.eks. har børn, kan det være lettere at have et slidstærkt bord, der er let at tørre af, end et bord i glas.

Et marmorspisebord er et populært valg, der ses i næsten ethvert hjem i dag og giver en luksuriøs touch til din indretning. Marmor er dog et følsomt materiale, når det kommer til pletter, og det er måske ikke det mest optimale for familier med børn. Der er dog masser af borde i kunstig marmor, der er meget mere holdbare og langt mindre følsomme. Hvis du absolut vil have et marmorbord, kan du lede efter et med kunstig marmor.

Spiseborde i glas er også et meget populært valg og kræver lidt mere pleje end et almindeligt bord i f.eks. laminat, massivt træ eller MDF, da der let kan opstå små fingeraftryk på overfladen.

Det, der opvejer rengøringen, er den luksuriøse og stilfulde fornemmelse, som et glasbord giver. Det er altid tidssvarende og vil aldrig gå af mode.

Et sådant bord er også meget nemt at matche sammen med andre møbler og kræver ikke lige så meget arbejde med hensyn til farveafstemning og brug af andre materialer i dit køkken eller spisestue.

 

Køb dit nye spisebord hos SE Møbler

Hos os finder du mange moderne spiseborde i forskellige designs og udførelser.

I sortimentet finder du køkkenborde i alle mulige forskellige udførelser. Vælg og vrak mellem runde spiseborde, firkantede glasborde, rektangulære marmorbord og meget, meget mere.

Køb dit nye spisebord online eller direkte i butikken.