Kontinentalsenge

Kontinentalsenge
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 35

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 35

Side

Luksus Kontinentalsenge

En kontinentalseng er designet til at give dig og din krop optimal komfort ved at følge og støtte forskellige dele af din krop. En kontinentalseng består af flere fjedremadrasser, og denne måde at opbygge sengen på giver dig en følelse af vægtløshed. Den øgede fjederdybde reducerer trykket mod kroppen, og det smarte med flere lag af fjedremadrasser giver en helt overlegen komfort.

Unik i sengebranchen

SE Möbler er unikke inden for sengebranchen. Vi producerer vores egne senge, hvilket giver os fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Dette betyder også, at vi, i modsætning til vores konkurrenter, kan tilbyde dig helt skræddersyede løsninger til præcis samme pris som standardløsningen.

Hvorfor skal du vælge at købe din kontinentalseng fra SE Möbler?

  • ✓ Stort udvalg af muligheder for at bestille en seng efter dine ønsker
  • ✓ Senge i størrelserne 180x200, 160x200 og 120x200
  • ✓ Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver og mellem knapper eller krystaller
  • ✓ Du kan vælge mellem et bredt udvalg af stoffer
  • ✓ Polstringen, benhøjden og benmaterialet kan altid variere
  • ✓ Hos os kan du også ændre målene på hovedgærdet
  • ✓ Mulighed for at tilføje/vælge antal pocketzoner uden ekstra omkostninger, vores konkurrenter opkræver ekstra for denne tjeneste, hos os er det inkluderet
  • ✓ Vores madrasser har en højere densitet end vores branchekolleger, det vil sige, at de indeholder mere og lidt tungere materiale, hvilket igen giver den dejlige følelse af luksus

 

Forskellen mellem en boxmadras og en kontinentalseng

Man kan sige, at den største forskel mellem en almindelig boxmadras og en kontinentalseng er den ekstra madras med pocketfjedre. Disse kan tilpasses, så du får den støtte og komfort, som din krop kræver. Selvfølgelig er der behov for en bred vifte af fastheder på sengene. Marie, der vejer 64 kilo, kan ikke forventes at ligge lige så behageligt i en seng, der er tilpasset Bosse, der vejer 90 kilo. At unne sig luksusen ved at investere i det bedste fjedersystem giver så meget mere. Og naturligvis findes der også en seng til dig! Lad vores kyndige personale guide dig til den perfekte seng!